Glad Midsommar

 







mobilbloggar

Vi är på väg hem från Jönköping. Har varit uppe på en blixtvisit, kom igår, hem idag.. Körde vägen om Lödde upp, gick ganska smidigt men tråkig motorväg. Köpte inget direkt på center syd. Jo världens skiva- VOLBEAT! Fy fan vad de är bra, sjukt! Så nu är vi hemma tis-tors, sen kör vi upp torsdag kväll igen och firar midsommar :D


tvätt-tisdag

Insåg när jag loggade in idag att det är över 2 veckor sen jag bloggade sist. Men just nu är det svårt att hinna med. Nu håller jag på med tvätten.. likadant varje gång man har tvätt tid. Stressa stressa.. Ikväll lyckades jag hinna med 6 maskiner iallafall. Sen får man vänta nästan 2 veckor till nästa gång..
Ska snart börja med maten, det blir kyckling (från Roger och Lotties gård) Måste gynna närproducenterna :)
Cisse är i huset och skruvar läkt. Vi är snart klara med ena sidan så vi kan börja sätta masoniten också.. Går framåt nu, man ser var enda liten grej man gör i huset nu. Himla skönt!

Vad har vi hunnit med sen sist då?

Sommarnatta i lördags.. Mycket trevlig fest hos Emil och Mathilda i Äsperöd men sen blir det som oftast tråkigt när man kommer till Tingvalla. Alla försvinner. OCH man blev alldeles för full! Så jag ska aldrig mera dricka sprit.. (som om man aldrig sagt det förut..) Har väl varít dålig nu i tre dagar..haha. Alkoholförgiftad..
Vi har varit ganska aktiva i huset. -Kvällar OCH helger.
Golfen har också kommit igång. Ska bara fixa Cisses medlemskap så han kann börja sänka sig på riktigt nu :)
Jag har jobbat. Mycket. Så ridnigen har fått vänta lite de här veckorna.. Men tränat har jag gjort iallafall :D

Vad händer?

Inser att det blir en fullspäckad sommar för oss..
Isa kommer HEM på fredag! Yey..
Fredag tar Ralle studenten så vi får kanske köra dit med en blomma :)
På lördag ska Cisse iväg med Edvin och spela paintboll på dagen. Sen halv 7 ska vi vara ute i Spjutstorp på Byggmästarfest. Sen på söndag ska vi köra upp till Jönköping för det är urnsättning på måndag. Så när vi ändå är uppe hoppas jag att Eva kan klippa mig. Blev så bra sist och nu måste jag verkligen göra nåt. Håret är bara LÅNGT för tillfället!

Midsommar har vi inte riktigt bestämt än. Har lite olika alternativ: Leksand, men det blir det nog inte. Blir långt att köra på för få dagar och vi kan inte ta ledigt något. Så det får vänta till senare.. Sorry alla där uppe! Vi saknar er!
Sen har Mathilda och Emil frågat oss om vi vill komma ut till dem.
Och Anna, Andreas och Hanna ska bara vara hemma och det lutar mest åt att åka upp till dem. Fint med en lugn midsommar i Tranhult :D Tyvärr blir det ju ingen traditionell midsommar hemma hos mammi och pappi med hela släkten.. :(

Sen åker kanske Cisse med Jonas till gatbil helgen 26-27. Så då blir det bygge för mig. Isa fyller år på fredagen så jag får passa på att fira henne!

Anna, Andreas och lilla Hanna kommer ner den 1 juli och stannar på vandrarhem tre dagar. Kanske längre, men då får de trycka in sig hos oss. Men Ia och Johan fick ju plats med alla barnen förra sommaren så det blir väl inga problem.

AW med jobbet den 2 juli på Annelies balkong. Man hinner inte umgås på jobbet!

Vecka 29 kommer Stina, Karin och barnen och stannar hela veckan. Ska bo på en mysig hästgård i Brösarp. Så får vi väl försöka hinna med marknaden också när de är här! De åker hem på lördagen tror jag och då är det bara att packa ihop lite kläder och sen sticker vi nog till Falsterbo horse show om det vill sig! Marie, Malena och alla de andra är där. Så vi får väl göra en favorit i repris från förra året!

Vi stänger labbet v 29, 30 och 31, sen ska jag försöka ta semester v 32 också. Så då blir det mycket byggt. Fast någon dag blir det garanterat stranden :D
V 29 ska ena gaveln vara påbörjad.. Plåten ska bort, helst innan Stina och Karin kommer!

Och lilla mammi fyller 50 i september. Fast det får man väl räkna till hösten.

Till nästa gång..

RSS 2.0