Allt är inte roligt.

Tung i huvet.
Har varit en krävande dag på jobbet.
Ibland är det inte alltid roligt, tråkiga beslut måste också tas.
Som idag.


Ska bara få nåt i magen sen bort till huset, forsätta spacklingen. DET är kul!
Har en HEL påse oöppnade jordnötsringar hemma. (Kanske man skulle pilla i sig några). Det blir som vanligt när vi ska mysa. Igår hyrde vi film, köpte lite smågodis och jordnötsringar. Kvällen slutade som vanligt: Jag var klar med maten vid kvart i 10, vi åt, duschade och satte på filmen. Efter några få godisbitar, en stund på filmen och INGA jordnötsringar så sov vi gott i soffan. Sen vaknar vi till vid halv 1 för att flytta in i sängen..


Tjockis

Har insett att det har gått fem månader nu ungefär. Går mycket fort, alltså bara fyra kvar.. Fortfarande svårt att fatta. Men nu petar ju magen ut iallafall så nu vet man att det verkligen bor någon där inne, i ettan med kokvrå.. Och yllet är väldigt livligt. Yllet brås helt klart på pappi och morfar -killarna DURACELL. 

Idag är jag lite småtrött, men jag köpte nya löparskor igår så jag kanske måste prova dem sen när jag kommer hem! Så blir man alltid lite piggare.

Har haft en hemma-man idag. Ibland är det väldigt skönt. Kan räkna med att all tvätt är inplockad.. Och då snackar vi massa tvätt!) Disken är borta. Toaletten är kliniskt ren. Dammsugat och busat med katterna!

Najs

Hänt i huset

De två senaste helgerna har det hänt en hel del i huset. Vi har satt upp bjälkar, putsat väggen där kaminen ska stå, putsat ena murstocken där uppe. Gjort klart den sista stödrumsväggen, (lilla helvetesväggen) Och skafferiet är snart färdigmurat..


















Eftersom det inte finns vanliga snickarbyxor för gravida så får man ta ett par gamla termobyxor och tejpa ihop varje gång! Det går ju an nu när det inte är så varmt ute..  Då blir man så här glad :)

Dags för kvällen

Kvällen har bjudit på lite arbete i huset. Jag har gipsat runt om bjälkarna (det var inte lätt eftersom gipsen stelnade på 3 sekunder så jag fick blanda ny hela tiden) och Cisse har spacklat inne på toaletten.
Så nu är det dags för kväll. Vi planerade lite bättre idag så jag lagade mat innan vi åkte till huset. Nu blir det en macka och lite yoggi. Och GLASS..

Kul med gips.. och det är inte små figurer jag gör ;)


Min egen spackelkille har fullt upp på toaletten..




Krama Mig Hårt

Usch.. känner att jag är på lite dåligt humör.
Allmänt hängig och tråkig!

Fin Hjärtie

Igår var Cisse ledig så när jag kom hem var det någon som hade städat hela lägenheten, diskat undan ALL disk, bytt lakan i sängen (till mitt nya favorit -med stjärnor, givetvis, som för övrigt var helt underbart att sova i) lekt med katterna och varit på tippen med skit jag rensat ut här hemma + slängt saker i huset (där måste man jämt städa, allt man gör där för med sig nåt man behöver städa bort..) Det är kärlek.
Sen åkte han och tränade, jag gjorde en god kycklingwok (enligt cisse eftersom jag inte åt själv, kyckling och kött är jag inte så sugen på för tilfället. Det funkar bäst med grönsaker och frukt, yoghurt och mjölk)

Cisse var och tränade innan så han fick handla lite middag, blir spätta ikväll. Så jag fick en fin bukett röda rosor när han var hemma om och vände! (Alltid uppskattat med små överraskningar) Nu är han iväg och spelar bandy, jag ska laga lite mat med Per Moberg i bakgrunden.

Jag tycker egentligen inte om Brownies, men idag har jag ätit en helt fantastiskt god! Det var dessutom vitchokladkräm på den toppad med hackad mörk choklad. Mamma du missade något idag..

Yllet har levt sitt eget liv idag. Ja janet visst är magen lite rund nu..

Bjuder dessutom på en härlig efter-vasaloppets-9-mil-bild som jag har knyckt hos Karin. Man kan inte bli mer än stolt och mallig över din instats Love. Nästa år följer vi med upp till tjocka släkten!



Tisdagsmys med Corre

I tisdags var jag hemma hos Corre, det var alldeles för längesen!! Och som vanligt så ska man inte äta innan man går dit.. Hon hade lite smörgåstårta över till mig efter mackes 30 års firande i helgen. Ja va gott tänkte jag.
Jag orkade äta ett hörn ungefär, eftersom den var ungefär lika hög som bred.. men god. OCH så visste jag att man är tvungen att spara lite plats för nåt gott efter..

(Det är alltså en mat tallrik, ingen assiett som den står på...)


Sen tog vi en kopp te och jag lyckades klämma i mig 3 negerbullar :) Så nu behöver jag inte äta mer denna veckan! Blev alldeles för mätt. Den hemliga ingrediensen är KAHLUA.

2:a halvlek.

Nu har halva tiden gått., men man har nästan inte märkt nåt.
Så nu går vi in i andra halvlek.
Men jag känner att det är nåt på gång där inne.

Efterlängtade SOL

Vad härligt det var att vakna idag. Strålande sol, så stark att man behöver solglasögon! Sånna morgnar har man längtat efter. Tänkte att jag skulle äta en rejäl frukost sen ska jag gå en lång morgonrunda. Att gå gör gott nu!
Har två små monster, grå pumor som har varit helt tokiga hela morgonen (en kruka rök när någon tyckte att fönsterbrädan var ett bra val att gå på..). Just nu springer de mellan balkongen och sovrummet.
Cisse jobbar till 12 sen ska vi nog bort till huset OCH tippen med skit. Var borta en sväng igår och isolerade lite och satte gips. Blir en forsättning på det idag så att toaletten snart blir klar..

Solenergi

Idag har jag sån energi, känns härligt! Måste vara solen.

<- Hittade en ganska rolig pryl att sätta på bloggen. En bebisräknare! Fast jag vet inte riktigt hur den hamnade, får nog ta hjälp av syster. När man väl börjar kolla på alla mammasidor finns det hur mycket som helst. Jag blir snurrig! Så jag tittar inte så mycket mer.
Jag får ta det sen, nu är det så mycket annat som ska hinnas med.

Idag ska vi med några lass till tippen, både från lägenheten och från huset. Rensade ordentligt i hallen och i vissa garderober nu när cisse var iväg. Jag blev lite rastlös hemma och målade om hallen 2 ggr i måndags. Så nu är den vit, -ljust stort och fint blev det. Jag har köpt nya förvaringsbackar (behövdes, för när jag hade räknat till att vi har 33 kepsar slutade jag räkna och insåg att jag behövde förvaring)
Måste ta en kväll till att rensa ut bland alla kläder också. Nu kan man ju lägga undan lite, fram tills efter sommaren iallafall.

Är nöjd med min sista klippning! Har varit väldigt mörk sen nyår, (röd-lila). Och med en riktigt tråkig utväxt. Så sist fick jag fina slingor och så nu är det mer brun-röd-guld.. (?)
Ska dit innan påsk igen, måste vara fin på Hjärties fest! 


Kul

Känns lite roligt när man stiger på bussen och säger Tomelilla.

Och så får man frågan:   -Vuxen eller barn?


Det betyder ändå att man inte ser äldre ut än 20! Men det får man väl ta som en komplimang..

RSS 2.0