*GOD JUL*


God Jul önskar vi alla nära och kära, vänner och bekanta!



julledig

Vad skönt det är att vara julledig!
Utan att behöva känna att man ska tillbaka till jobbet när julen är över :)
Man får väldigt mycket gjort när man är hemma med barn, nästan alla julklappar är inhandlade. Har någon kvar till Iso, pappa och johan. Men hade allt varit som vanligt och jag känner mig själv rätt hade jag inte ens börjat med klapparna än!
Idag tvättar vi.
Igår hade vi en helmysig dag, från morgon till kväll.
Hela familjen var i Lund, handlade lite julklappar och fikade. Sen släppte cisse av oss i sjöbo när han skulle träna så Miller och jag avslutade dagen med ett bubbelbad. Miller tycker att det är helskönt att bada!

Fika på espressohouse

Fynd

Kopplade in min skrivare till datorn igår och såg att jag har minneskortläsare på den. Skitbra! Så nu har jag äntligen kunnat föra över nyfödda-miller-kort till datorn!
Har han verkligen varit så liten?

Trött och stolt mami


Mycket stolt papi


Nybadad av papi


Utskrivna och hemma hos mormor och morfar


Endast 1 vecka gammal


Nybadad och nykammad..


Nu 4,5 månad senare. Hjälper mami i huset när elektrikern ska komma


God Jul farbror Blå..

Alltså ibland undrar man vad man gjort för att förtjäna vissa händelser i ens liv?
Cisse har varit ledig idag så då tänkte vi åka och handla lite julklappar..
Men sen så har pappa fått en rejäl inflammation i sin opererade häl och kan inte hämta penicillin själv (ligger endast i soffan) Så efter en mysig morgon och tvätten någorlunda avklarad körde vi ner till apoteket. Vi tog den andra vägen dit idag.. (vet inte riktigt varför) och givetvis när vi svängt in vid Reimans så står farbror blå där. Eftersom vi "bara" skulle ner snabbt till apoteket mitt inne i byn så fick ju inte någon av oss på bältet.. (i tid iallafall..) Det såg ju givetvis farbror blå och vinkade in oss, Cisse fick blåsa då det var alkotest. Men sen kommer ju det roliga så här innan jul.. -Ni har inga bälten på er.. -Njaee..  -Varför inte det då? Jaaa.. Vad svarar man då? Bara att erkänna sitt "brott" som den brottsling man är!
Så det blev fina 3000:- i böter.
Det var dom julklapparna..

* GOD JUL *

Nu är det nog vinter**

Hade det inte varit för att jag har en liten bebis som ligger så sött och sover i sin säng hade jag tagit på mig mina allra vintrigaste kläder och pälsmössa och sprungit ut i snön och lekt! Det blåser inte och det faller stora stora fina snöflingor. Underbart!

Annars har dagen bjudit på riktigt snöoväder. Vi trotsade det i förmiddags och åkte till Jean och fikade med de andra mammorna. Hann med både frukost ocheftermiddags fika hos henne. Det var trevligt som vanligt! Tur att vi äntligen har en redig bil som man kommer fram med överallt.

Imorgon ska jag in till Malmö för den årliga julfesten med jobbet. Kul att träffa lite arbetskollegor. Så imorgon kväll ska Miller vara ensam med papi för första gången, det ska nog gå bra!

Nu ska jag slänga i mig lite kvällsmat, ett stort glas mjölk och titta på lyxfällan medan Cisse är borta i huset, skottar ochfixar lite.



RSS 2.0