Sov gott min lille Fuse ♥

Den här veckan har bara försvunnit. Har varit på kurs (denna vecka vax och nästa porslin) och nästa vecka blir likadan. Vårt lab är kurslab för PTC nu i 2 veckor. Och allt körs på engelska. Vi har en amerikan, Jim som är mycket bra som kursgivare men det är svårt att hänga med ibland. Mycket fackspråk och nu dessutom på engelska. Sen halkar det efter lite eftersom jag inte kan jobba som vanligt så det har jag fått ta på kvällarna.

Fuse blev jättedålig igår så mitt i allt fick jag köra till veterinären och låta honom somna in. Det var SKITjobbigt. Vi grät nog lika mycket båda två..(Cisse kunde komma ifrån jobbet så det var skönt.) Nu ligger han uppe vid eken i ekedungen.
Så nu har vi nya familjemedlemmar, två små gråa pojkar.

Ikväll blir det bara fredagsmys. Och återhämtning.. Sen HUS hela helgen :D





 ♥


Hökensås

Imorgon efter jobbet kör vi till Jönköping. Ska till Hökensås hela lördagen och fiska, äta mackor med stekt ägg och dricka kaffe. Blir härligt härligt :D Efter det här veckorna på jobbet ska det bli väldigt skönt med en liten kort semester. Och dessutom få fiska. Vi har inte fiskat på evigheter!
Sen ska vi väl hinna med att träffa lite släkt också. Alltid fullspäckat schema när man är uppe.
Stina är i Stockholm med Ia så vi får passa huset.
Najs







Bokat resa

Nu är resan bokad.
Skrev precis ut biljetterna.
Jag ska försöka hitta lite fina hemprylar som går ner i en resväska = Inte så mycket kläder med!
Kommer troligtvis att leta efter en massa stjärnor.. Eftersom jag bara ÄLSKAR stjärnor!
Helst i blått, rött och vitt







Idag är det måndag.

Helgen har varit mycket givande i huset. I fredags satte vi in fönstret på gaveln över köket. Lördagen bestod mest av att dra elrör. Cisse murade lite på skafferiet. Igår började vi isolera andra lagret över köket. ( Blir öppet upp i nock där är det tänkt)

              

Idag ska jag börja måla det sista fönstret som ska i på andra gaveln..


RSS 2.0