Arbetsdag imorgon

Snart dags för sängen.
Ska upp halv 6 imorgon då det är dags för jobb igen. Miller får vara hos mormor imorgon, hon är ledig. Sen blir det nog mer jobb i veckan men då får han följa med. Fast på onsdag ska vi till BVC.

Denna helgen har vi varit i huset, golvläggning pågår. Cisse har målat lite och tvättat av hela badrummet och jag har målat det sista där inne. Nu är det mycket fint!

Miller har varit lite smågnällig i eftermiddag, men nu har han sovit gott sen 8. Det är ju inte alltid kul att hänga med mami och papi när det ska renoveras..



God natt = God morgon

Igår var jag på efterkontrollen. Sen åkte vi hem till Ronja och Melker. Jean och Moa var också där. Jean och jag traskade en lång runda och passade på att köpa lite fika. Gick hem till mig, pratade och fikade lite. Miller och Moa låg och snackade på golvet. 

På kvällen hade lilla familjen fredagsmys.
Vi tittade på idol och sen drack vi lite folköl och gjorde en resa tillbaka till 90 talet på spotify. Underbar musik som förknippas med många minnen. Miller sov genom hela dunka-dunkat. Han somnade vid 22 sen har han sovit HELA natten, ända till kl 7:45.

Cisse jobbar till 12 idag. Miller och jag ska snart gå bort till huset, morfar kommer så vi ska fixa lite med en bjälke innan vi kan fortsätta med golvet ut i vardagsrummet. Idag står nog lite målning i blivande köket på schemat för
KÖKET ÄR KLART FÖR LEVERANS!!
Ja.. ni har läst rätt! Det kommer troligtvis v 46 om vi inte hämtar det själva. De ringde nämligen i tisdags och undrade om de kunde komma med det i torsdags. Men det gick inte för jag jobbade ju då. Plus att vi har lite till att fixa innan vi kan sätta upp det..

På måndag är det dags för jobb igen, får se om Miller ska följa med. Mormor är ledig så han kanske ska vara där hela dagen.


Arbetsveckan är slut

Alltså jag är så stolt över min lille son. Jag tänkte att idag blir det säkert gnälligt på jobbet eftersom han skötte sig så bra igår, men nej då. Idag var han lite duktigare, inget gnäll alls. Trots att det varit en så lång dag, var på jobbet kvart i 8 till halv 6. Sen lämna vi av de andra i sjöbo och stannade en stund. Vi var inte hemma förrän halv 9. Nu sover han så gott.
Blir nog lite sovmorgon imorgon, fast jag ska vara på efterkontroll kl 10. Sen blir det nog träff med mama-maffian.

Så här har Miller spenderat sin dag:
Tog en liten lur på andra frukosten.. Skönt att man har en son som kan somna och sova var som helst, (så länge favoritfilten är med.) Hur högt och mycket vi än pratar i mun på varann.

En dag på jobbet

Idag har jag jobbat, eller jag och Miller. Ska försöka bli klar med mina PTC kurser på jobbet och så är det skönt att ha något att göra. Det är svårt att bara gå hemma när man är van att jobba 150%.. Miller har varit med hela dagen. Han skötte sig exemplariskt. Visste inte vad jag hade att vänta i morse. Gick upp 5:50, gjorde mig i ordning, packade in Miller som sov i sin pyjamas i björndräkten och körde halv 7. Hämtade resten i Sjöbo och sen till Malmö. Han sov ända till 9, sen bytte vi blöja, han fick på sig kläder och åt. Sen satt han med och kollade. Åt och sov. Han åt, vi gick på middag, han sov. Vaknade, tittade, åt och sen var vi på väg hem. Han är så duktig vår lille kille!
Hoppas på en lika bra dag på jobbet imorgon.

På fredag är vi lediga men sen är dags på måndag igen! Ska bli roligt, då ska vi börja med porslinskursen. Och det är = mer praktiska övningar. Det blir bra att komplettera med det man redan kan. Alltid något att snappa upp!



Inflyttningen närmar sig

Vi kommer närmre och närmre inflyttning. Badrummet ska bara silikonas och golvet i köket är klart för att behandlas. Alla innerdörrarna är snart färdigmålade. Cisse ska putsa det sista imorgon. Rörläggaren ska komma. Och KÖKET är klart för leverans! Skulle egentligen kommit hem på torsdag men jag ska jobba imorgon och på torsdag, så vi får hem det vecka 46 om vi inte hämtar det själva. Men det blir nog rätt lagom då för väggarna ska målas en gång till.



















Arbetsledaren


Mamis fining

Ja vi har frtfarande samma problem med min dator och bredband.. Men nu har vi fått fart på cisses dator iallafall (på gott och ont) Så nu ska jag försöka uppdatera lite oftare!

Sist vi var på BVC var det första vaccineringen. Det gick ganska bra, lite tårar fälldes dock. Sen vart han lite ledsen i ett par dagar. Han vägde då 6825g och var 63,5cm. Så han växer fortfarande mycket. Jag har plockat undan de minsta kläderna och undrar: Har de verkligen passat en gång?
Nu dras vi med en seg förkylning. Så läget är inte helt nöjd för tillfället.

Farmor har varit här en helg och hälsat på. Vi var i Malmö och tittade på Björn Skifs, det var jättebra! Miller var hos mormor och morfar och skötte sig exemplariskt så nu känns det bra att lämna bort framöver.

En liten pigg kille


Tränar på att sitta, om man väl börjar får man inte sluta..


Myser med favoritfilten som moster har tagit med ända från Las Vegas.


Tränar och tränar, inte en lugn stund..


Bestämd ung man kollar barnprogram.


Och har även upptäckt sina fötter. Och händer som det ständigt äts på.

Lite tid över..

Jag vet att jag har varit lite kass på det här med uppdatering. Bara det att man prioriterar inte det så mycket kanske. Och så har vi så dålig täckning på bredbandet så man får sitta på balkongen. Nu är det mörkt på kvällarna och dessutom ganska kallt! Fast just nu är det varmt och sol! Men det har varit en kall natt, cisse fick skrapa rutor i morse.

Det har varit en mycket bra natt! Miller somnade 9 igår och vaknade inte förrän efter 8 i morse. Han åt iofs vid halv fem men det är så lätt att somna om. Igår var vi på öppna förskolan, hade dock missat att det var gudtjänst först.. (!) Som man snällt fick sitta med på. Vi åt lite frukost sen gick vi en lång promenad med Jenny och Jean. Och avslutade med fika i våran trädgård. En bra heldag!

På fredag kommer Stina och hälsar på för på lördag ska vi åka och se Björn Skifs! Det blir roligt, och Miller ska vara själv hos mormor och morfar.

Nästa vecka ska Miller få första vacc sprutan. Och så ska vi väl väga och mäta. Sist vägde han 6450g och var 62,5cm. Stor kille!

Idag har vi inget planerat så vi ska nog bort till huset, tänkte att jag skulle måla innerdörrarna. Så är det ur världen.. Annars håller vi på med golvet i kök och vardagsrum. Har lite fogning och silikon kvar i badrummet innan vi kan börja flytta in möbler, dusch och toa. Jag ska beställa badkar, har äntligen hittat ett som verkar bra. Ska beställa en dörr till skafferiet också.

Tänkte att jag skulle ut och springa ikväll också. Gjorde det förra veckan och det var så skönt, iallafall efteråt. Det är skönt med träningsvärk!

Kompletterande blogg

Har även börjat blogga lite från iphonen. Men det kan man inte göra här så gå in på adressen nedan så kommer ni till den andra!

linnsternsiphoneblogg.wordpress.com

Men fortsätt gärna att läsa här med, blir nog mest bilder på den andra bloggen!

Platt duva

Igår var vi i Lund en sväng. Eller först körde vi till jula i malmö för papi sa att de hade öppningserbjudande.. Tänkte inte mer på det (den butiken har ju funnits ett tag..). Så när vi var  på jula i malmö så ringde jag honom och undrade var han var. På jula sa han, -Nä sa jag, där är ju vi! Men då hade kära lilla papi glömt att säga att det var jula i Lund.. suck!
På vägen mellan Malmö och Lund körde cisse över en duva. Vi trodde den skulle flyga iväg men det gjorde den inte så det blev en platt duva. Ajaj..
Han fick blåsa också på vägen hem sen.

Miller hade en ont-i-magen-kväll när vi kom hem. Men sen fick han ro och somnade till slut vid halv ett. Sen sov han i ett streck till kvart över sju. Vilket resulterade i en mycket bra natt. Eftersom cisse har börjat jobba idag.

Nu vilar han igen efter ett gott bad och jag ska fortsätta med röjandet och nedpackningen av onödiga saker i flyttlådor!


RSS 2.0