Vi slipper malmö!!


Stort -JAAAAAA.. !!!

Det blir ingen flytt till malmö och ingen är gladare än jag.. Jo det är nog många som är glada! Fast det hade nog inte blivit någon flytt iallafall för mig (finns ju andra ställen att jobba på..) men nu visar det sig att vi får stanna i sjöbo och jag hoppas verkligen att de satsar på oss nu. Känns jättekul att jobba igen.. Måste säga att intresset för jobbet började svalna mer och mer. Men nu är man mer taggad än vad man känt på länge! Det kommer bara bli bra nu. Det är så gott när saker löser sig av sig själva! (Vilket det ofta gör för mig :D )
Och jag är så glad för cisses skull med nya jobbet!


Så var helgen avklarad

Världens macka åkt ner i magen..
En brödbit, avocado och massa varmrökt lax, givetvis utan smör! Jag har blivit beroende av varmrökt lax.. 

Igår hade vi möhippa för Sandra. Vi hade skitkul! Så nu är det bara 3 veckor kvar till bröllop! Cisse var hemma hos Duckan. 
Idag har vi bara varit ute i skogen, (det blev ganska sent igår..) Det regnade gott och så mötte vi lite vildsvin!

Sen tänker man lite på hur det blir på jobbet nu framåt, det händer grejer där HELA tiden. Nu har ca 40 personer sagt upp sig så det blir en spännande tid framöver!
Och cisse fick nytt jobb i torsdags, börjar på onsdag. Han blev uppringd och erbjuden så vissa har det lätt ;P Men det känns jätteskönt och det verkar bra så han kommer nog trivas.

Ringde och Gratta pappa igår på födelsedagen. De har det alldeles för gott på Gran Canaria!

Dags att börja med maten. Det blir ugnsbakad baconlindad kyckling i grädde med jasminris till! Yummi


 

före/efter

Det går framåt i huset! Övervåningen börjar ta sig. Tegelväggen är klar och cisse har grävt ut en himla massa på innergården.


               


                 


idiotgrannar!

Tänk att folk inte fattar att man ska sova på natten.. Vi har puckogrannar! I natt lät det som om någon skulle slå in dörren här bredvid. Efterfest helg efter helg. Börjar bli väldigt drygt nu.. Speciellt när man börjar spela vi tolv på natten och håller på till tio nästa morgon. Det kan man vara utan.. Och man hör verkligen allt vad grannarna gör i den här f-king lägenheten.
Ska bli så skönt när huset är klart!
 

totalt hjärnpackad


Jag har lite att fundera på..
mennn kan inte skriva något om det ännu.

Fast jag kan berätta att jag har världens 6-åring hemma. Fick hem Alfonz i lördags eftermiddag och han är helt underbar att rida, så det blir det mycket av framöver :D Idag är det dock vila.. speciellt för mina stackars sittben!
Isa: -Det kommer bilder inom kort!
Jag ska snart köra hem sen ska cisse och jag till sjöbo och gå en lång skogsrunda med hunden. Mamman och pappan ska på teater ikväll.

Heja Malena!


Så jäkla bra att Malena vann melodifestivalen! Hon är bara bäst.

Igår var vi i Brösarp på atikmässa, så mycket fint där fanns. Man blir helt sjuk av alla fina saker.. Jag köpte en gammal 1800-tals pryl men hade kunnat köpa hur mycket som helst!
Innan vi åkte tömkörde jag Alfonz, var och hämtade honom i lördags. Han har varit på utbildning men det kan man tyvärr INTE kalla utbildning! Vi blev väldigt besvikna. Har inte hänt någonting med honom. Så det kunde jag göra bättre själv. Fast det är inte lönt att reta sig.. Man blir bara jävligt förbannad! Men nu ska jag ta tag i det själv istället. Så nu är jag med häst igen. Det känns kul faktiskt och tiden den får helt enkelt räcka till :D Så i eftermiddag ska jag kolla lite nytt träns och sånt!

Sen åkte vi till huset och fortsatte på tegelväggen den är snart klar. Det blir den idag.

             


tinnitus i hjärtat

..med Bob Hund spelar de just nu på P3.. shit vad kassa de är! OCH vilken text... haha

Idag är Cisse med på jobbet och hjälper oss att scanna och då får man inte en lugn stund.. ;P Har fått lite mer att göra från malmö och Annelie är mest på gipsen så hjälpen är väldigt välkommen!
Och vi måste bli klara i tid idag för vi ska in till malmö i eftermiddag. Kolla lite husgrejer.
Tänkte först att vi skulle ta IKEA också men jag har verkligen tröttnat på deras saker. Hur kul är det när nästan ALLA har dem? Och speciellt billigt är det inte heller längre. Man har blivit bortskämd också efter alla fina möbler man har hittat på nätet. Lite mer personliga!
Ska kolla badkar. Vi har bestämt nu att vi ska ha med bubblor :) Först tänkte vi strunta i det men vi tror att vi ångrar oss isåfall..
Ja vi får la se vad vi hittar för roligt!


Blir bättre än jag väntade mig :)

Ja det går inte så fort att mura en tegelvägg men grymt snyggt blir det iallafall. Pappa och jag var och jobbade en stund igår också, mamma och isa kom förbi en sväng och kollade. Lite nya bilder.. med risk för att verka lite tjatig kanske.. X)

                         



mer hus



Idag har pappa och jag varit i huset och börjat mura på tegelväggen. Jag har hunnit med att städa tvättstugan och göra rent taket i lilla rummet också. Lite nya bilder:

                     





en dusch men först..;


Igår var vi i Danmark med jobbet på Scandefa-mässan. För tandläkare och tandtekniker men det var ganska tunnt med grejer. Såg fram emot att titta på lite cad/cam men det var ingen monter som hade lagt krut på det. Däremot så hade Biomain haft en föreläsning halv ett med middag och allt visade det sig.. Tyvärr hade inte någon smart människa i malmö informerat oss ute i sjöbo om den. Trots att vi är de enda i koncernen som har fått ut en scanner (!)
Men vi träffade lite gammalt trevligt folk iallafall.
Sen kom Mathilda och hämtade mig så jag var i äsperöd resten av kvällen och slötittade på Let´s Dance! Och så passade jag på att gosa med valparna.
Cisse körde upp till Jönköping vi ett-tiden. Han ska såga ved och fixa lite...
Faktiskt ganska skönt att vara själv lite!
Ikväll ska jag nog bara vara i sjöbo och kolla mellis. Och passa på att träffa syster nu när hon är hemma från Skottland!

Fingal Olsson ♥




Han har det nog bätte nu iallafall !



Hittat golv!


Vi körde till Qvesarum en sväng efter jobbet som sagt. Så fina saker de har där! Man blir helt sjuk! Nu har vi iallafall bestämt golv till hela huset. Känns skönt, ska bara beställas. Sen har vi börjat fundera på spiraltrappa istället, fast de är ganska dyra.. Den vi började skissa på tar nog för stor plats i slutändan. Har i och för sig inte mätt klart riktigt än.. Får se vad de blir. Hittade några riktigt snygga på nätet, kollade lite kamin också. Det måste vi bestämma innan jag ringer till sotaren! Och sen hade jag glömt sidan till matrumsbordet.. typiskt mig! Men som tur var hade jag skrivit ner den på jobbet..
Idag har Isa kommit hem på en snabbvisit från Skottland. Hon stannar till söndag så man får passa på att träffa henne lite. Hon ska spela in en dokumentär på jobbet imorgon så då får man vara stjärna för en dag. Fast det är jag ju nästan jämt ändå..haha ;P
Nu måste jag återvända till maten, gör kotletter med rosepepparsås och potatis och morötter i ugnen. Gott ska det bli!



GRATTIS


-Lina och Martina på födelsedagen!


Väntar in Cisse. De kommer snart från jobbet sen ska vi köra till Qvesarum och kolla på golv till huset. Och blandare till köket, sen har de ju tusen andra fina saker där..
Hittade en annan fin inrednings sida innan, nu vill man bara att huset ska bli klart så man kan börja med allt det roliga :D Det har minskat lite med jobb hos oss nu, det mesta går rakt in till malmö så nu hinner man att göra lite saker efter jobbet.
Inte bara: komma hem-äta-träna-duscha-sova..




RSS 2.0