långa dagar, sena middagar..

Igår var jag på djursjukhuset i lund med Fuse. Har har tydligen något som heter njurcysta. De rakade av pälsen på magen och sen kollade de med ultraljud, precis som på gravida. Han har fullt med cystor i njurarna, därför de är så svullna. Det är något genetiskt och det finns inget man kan göra.. Så nu får han speciell mat och så får vi hoppas att han kan leva så länge som möjligt.

Sen åkte vi till huset och murade lite vid murstocken, där järnbalken ska ligga. Var inte i sjöbo förrän 10 sen gick cisse med hunden och jag fixade hästarna. Klockan var nog halv 12 när vi äntligen kunde sätta oss ner och äta! Och det blir säkert lika sent idag. Så jag ska snart göra lite spagetti och köttfärssås till kvällen! 
Jag och tillan ska nog ner till ystad sen en sväng. Emil fyller år imorgon så vi måste hitta något till honom.
Sen blir det mera murning i huset :D
Tänkte hinna med att gå med hunden innan jag kör också, iallafall medan det är ljust ute. I förrgår slutade vår runda med att jag satt i ett träd och fick ringa efter cisse.. Eddie bara stack och sen trodde jag först att det var grisar men det var nog en grävling. Och inga av dem har man lust att bråka med. Lät som han brottades med en björn...


        





antingen eller..

Jag hoppas att det håller i sig nu..

Igår hade vi en fin söndag. Var ute på golfbanan i 4,5 timme. Och det gick bättre.. jaja iallafall de fösta nio hålen. Jag skramla ihop 19 poäng! Sen gick det lite sämre.. Cisse fick ihop 44 p så det blev ytterligare en sänkning. Han förstår bara inte hur bra han är. Blir så frustrerad och besviken men så får han ändå så mycket poäng, han har så lätt för det. Ibland lite för bortskämd när det gäller sport.

Nu ska jag bara byta om sen ut i stallet och fixa det sen blir det en skogsrunda med vovvov. Och sen kör jag till huset en sväng. Ska fortsätta fixa på övervåningen sen olja lite. När cisse kommer från jobbet ska vi nog ta tag i det sista på gaveln och bila bort lite bruk över toadörren.. och städa städa städa. Är så glad att man inte bor i det för det finns inget så ettrigt som byggdamm.. pust!


goda förutsättningar för en bra dag?

Så.. strax till stranden och där ska jag befinna mig hela dagen. Knäbäckshusen blir det idag! Kära faster med pojkvän kom ner igår så det blir lite att umgås innan de åker hem idag. Hon ska jobba imorgon..
Sen kommer Anna och Andreas ikväll så då ska vi till de andra i Brösarp och ha trevligt. Vi stannar nog över natten. De har fått tag på en helt underbar länga! Imorgon åker vi fyra till Falsterbo. Ska kolla derbyt, och hoppas på bra väder trots en väderkarta för lördagen bara innehållande regn..



     

Kan man bo bättre?


Kom igen..

Arhg.. jag är frustrerad..
Jag vill.


Snart ska jag bort till huset och dra elrör och rör till centraldamsugaren. Blir lite välförtjänt vila efter murningen igår, fast ändå gör man lite nytta. Den sliter faktiskt på kroppen, känns nu.. Vi ska planera för uttag och strömbrytare på övervåningen. Kan berätta att vi har satt klart all masonit. Känns lite som en lättnad. Och så murade vi klart sidan mot gatan igår så att vi kan börja isolera. Sen ska vi hämta hem ca 150 m2 råspont och klä hela övervåningen med. Blir mycket snyggt!
Och ikväll blir det en sväng på marknaden i Sjöbo.






-slut för idag

Nu har jag bara en liten dag kvar imorgon att jobba. Sen har jag min efterlängtade semester i TRE hela veckor! Så lite semester har jag aldrig haft.. Men sen det blev klart att vi fick stanna i sjöbo och att pappa och jag ska driva labbet vidare så måste man jobba jämt. Nu har vi ju ansvar för hela produktionen. Det måste flyta.
Men nu har jag tre veckors husbyggande framför mig istället! Nu kommer allt gå dubbelt så fort i huset. Kanon. Cisse blir tyvärr utan semester i sommar eftersom han inte jobbat så länge men kanske vi kan ta någon vecka tillsammans i höst och jul istället :D Jag har väl 4 veckor sparade eller nåt.
På lördag kommer släkten, och de ska vi dras med i en vecka! Härligt -blir jätteroligt att träffas!
Golfen igår gick fresten mycket bra, hade 32 p på mitt nya handicap (25,2) Väldigt väldigt nöjd med resultatet!
Nu ska jag till huset och fortsätta manöverera spikpistolen.

ledighet=mer arbete i huset

Det blir nog varmt idag. Nu är det 22,2 grader ute.
Cisse ska spela golftävling i Degeberga med Egon. Men det går nog bra, han är bra på all sport där det är bollar inblandade i.. Det är nog värre med värmen. Det är stekandes hett på en golfbana en sån här dag.
Fast nu är det lite mulet.
Igår var vi i Borrby och badade med Anna och Andreas. Lilla Hanna hon är så söt, hon satt där på handduken och det var sand överallt :D Det var hur fint som helst i vattnet. Lite kallt men det svalkade skönt.
      
Till och med cisse tyckte det var skönt att vara på stranden. Det hör inte till vanligheterna..



Pappa hämtar mig snart vi ska till huset och jobba. Ska sätta mer läkt och förhoppningsvis kan vi sätta all masonit på ena sidan. Sen är det dags att isolera. Har börjat med tegelväggen också. Ska skrapa ur fogarna och foga om. De var så kassa. Bruket bara trillar ut.. men det kommer bli så fint!
                       



njutning

Äntligen..
Idag blir det stranden. Ska bli så skönt. Borrby hela dagen! Jobbar nästa vecka också SEN har jag semester, iallafall i tre hela veckor. Ska försöka ta lite halva dagar nästa vecka och vecka 32. Nästa onsdag ska vi ut med en kund och spela golf, inte helt fel att spela golf på arbetstid :D
Igår var vi ute hos Anna och Andreas, de bor på Lillåsa. Grillade lite och snacka skit! Tyvärr åker de hem idag :( Men det har varit väldigt mysigt att ha dem här!
Nu måste jag skynda.. Kan ju missa en soltimme..
På med oljan, fixa benen, rätta till bikinin!
 

RSS 2.0