njursten

Måste faktiskt erkänna att jag fick en positiv sida av akuten i Ystad igår. (När jag var där med Cisse fick vi vänta i flera timmar.) Vi åkte in igår kväll vid halv elva och var på väg hem redan elva. Mycket trevlig sköterska och doktor! Hade fruktansvärt ont i torsdagskväll sen avtog det, (lite från och till i helgen) och igår vi sextiden började det igen.. Sen blev det bara värre och värre. Doktorn konstaterade att jag hade en kraftig urinvägsinfektion och att det var en sten som kommit ut i torsdags. Så nu kallar de mig om ett par veckor och ska ultraljuda för att se om det finns fler stenar som ska ut.. Aj aj.. :'(
Måtte det inte finnas fler stenar..



Stockholm..


-Here I Come!
Jag och pappa flyger dit imorgon bitti. Kommer inte hem förrän måndag eftermiddag. Vi ska på PTC konferens med jobbet. Så ikväll blir det till att titta igenom materialet vi fick i veckan, sen ska jag skriva ner lite andra punkter också som vi ska diskutera. Blir nog ganska intressant hoppas jag!
Så nu ska jag hem och städa, packa och äta majskolvar, fixa öl och whisky till love. Och sen lämna Fusekatten i Sjöbo och klippa pappi..
Och så får jag pussa love hejdå för han passar på att köra till jönköping när jag ändå är borta. Killarna ska ut och spela golf och roa sig i helgen. Hoppas de får mycket trevligt! :D
Najs..

Isolering

I helgen började vi isolera..
Gick faktiskt smidigare än vi trodde tack vare pappas lilla tips!

     
Halva taket är klart med 70 isolering nu, Så nu ska vi ta nästa sida och sen ska det på ett lager 120 på båda sidor. Men vi måste dra klart lite elrör också. Så nu väntar vi på att elektrikern ska komma och kolla så vi bara kan fortsätta med rören, blir ju ändå billigare att göra det själv :) Cisse har beställt kamin också, en fin svart Contura blir det!

Ikväll ska det kokas kräfs..



Och sen ska de ätas i helgen :D

Trallala lilla molntuss...

Har en mycket bra känsla i kroppen.
En sån där härligt sprudlande.. 
Det är på riktigt!
Svik mig inte nu..


     




RSS 2.0