Nytt steg

Igår pumpade jag ut 120 ml och Miller åt hela flaskan i ett streck. Bådar gott inför kommande barnlösa aktiviteter. Han är så duktig den lille killen. Ska göra ett nytt försök ikväll.




Nu ska jag klippa cisse, får se vad det blir för frisyr denna gång..

Skönt att vara ledig!

Igår somnade Miller kl halv elva och sen vaknade han inte förrän kvart i sex imorse och ville ha mat. Mammi like! Idag har vi för första gången varit på öppna förskolan, det var ganska trevligt att träffa lite andra mammor. Sen gick vi till bo olsson för lite shopping och fika med jean, moa och jenny, neo.
Jag har målat naglarna, nu när man är ledig så slipar man inte av dem hela tiden = alla är lika långa och nu fina!
Ikväll blir det film! Eller kanske..
Cisse har varit i huset och målat.
Nu sitter jag ute på balkongen och blogar eftersom bredbandet bara funkar här ute. Det har visst efterlysts lite Millerbilder.. Så jag ska göra ett försök att lägga upp några.

Läkarbesöket i torsdags gick bra. Ny matchvikt 6015g.


Tränar lite..


På besök hos kusinerna Hanna & Gustav


Fast Gustav tycker att det är skönast att sova..


Frisyren fixad


Trött efter maten





Grejar

Idag har vi varit och fått påskrivet faderskapspappret. Så nu ska väl försäkringskassan vara nöjd. Det är förövrigt en djungel. Tur att vi har malena som man kan ringa till om man undrar något..

Sen ska jag och Miller till mormor ikväll för en tur i skogen och se om vi kan hitta lite svamp.

Förhoppningsvis får vi sålt den gamla king caben i eftermiddag.

Och imorgon ska vi på läkarbesök med Miller. Sen ska jag och Miller ha en myskväll med Madde! 


Tröttsamt!

Ghaa jag blir så sur. Detta bredband eller täckning eller vad det nu är som gör att saker inte fungerar! Så nu sitter jag på balkongen för det verkar vara det enda stället här som det funkar på.. Och tre som man tror håller vad de lovar. Beställde nämligen ett nytt snabbare bredband, den 23 aug och skulle få det två dagar senare. Tror ni att det har kommit än? Fastän jag ringde och påminnde dem förra måndagen..
Man är ju beroende av att det ska fungera, vi har ju räkningar att betala!
Och min nya telefon, när väntas den komma??

Skit 3.

Skogsmulle

I onsdags var cisse och tränade så då passade jag och Miller på att testa vagnen i skogen. Det var en succé, man kan köra överallt. (över stockar och sten) Vi tog Eddie med oss som var överlycklig, tills han fattade att vi skulle leta svamp. Obegåvat nog tog jag inte med någon påse att lägga guldet i men en ihopknycklad jacka fick agera påse. Tur för oss att vi missade de värsta skurarna. Men vad gör lite regn?
Det är fullt med svamp i skogen nu. Jag tycker dock att det är roligare att leta och plocka än laga och äta. Men cisse blev glad.

Totalt utslagen

Nu har våran son sovit sen klockan halv 3, alltså ca 3 timmar. Han verkar helt utslagen efter massagen idag. Den gjorde nog lite nytta, han kunde i och för sig slappna av bättre. Men jag trodde inte riktigt så här bra.
Så jag ska nog snart börja med maten.
Cisse är i huset och putsar en vägg i garderoben som ska vara i hallen. Så nu är det dags att beställa spegeldörrarna till garderoberna!
Imorgon ska vi köra in till stan och köpa diskmaskin.


Nöjd kille

Idag har vi först varit på BVC och mätt och vägt.
5570g och 61cm. Han växer så det knakar. Men så har han ju också kunnat äta bättre och är mer nöjd överlag sen vi började med dropparna.
Sen var vi på babymassagen som också passade killen lite bättre idag. Han tyckte nog det var ganska skönt för det kom små leenden emellanåt. Och så kissade han ner mamma ordentligt.


Så var vi med ny bil

Känns hur gott som helst!
Men Audin får ändå hänga med ett tag till..
Och här kommer bildbeviset.





Vad tycks? Tror ni att vi får plats med allt nu?..


Latte-Mamma (!)

Idag ska jag och Anna prova på hur det är att vara Latte-mammor. Vi ska åka in till stan och fika. Lite shopping till Miller är väl självklart.
Vi är nog mer Skogs-mammor. Stina följer också med och håller oss sällskap.
Cisse och Björn är i Sävsjö och hämtar våran nya bil. Ska bli så skönt med en större. Audin funkar ju men det var lite pusslande med alla saker nu när vi åkte upp. Sen behöver vi inte tänka på om vi ska få plats. Fast vi ska ha kvar Audin också så fi vär väl sälja den gamla Kingcaben- trotjänaren.

Tack marica för lånet av Björn, så slapp jag ;)

Kvällsmat

Igår och i förrgår har jag lyckats klämma en hel påse katrinplommon och till det ett mycket gott vatten. Det är inte speciellt smarrigt men jag tyckte att det var värt ett försök..

MEN
tror ni att det hjälper eller? NEJ.

Någon som kanske har ett bra förslag värt att testa?

Lite bilder från gårdagen















OBS.. Syns kanske att vi får användning av nya kameran??


Lördags-mys

Vi spontan åkte upp till Jönköping i torsdagskväll.
Igår var vi hos Björn och Marica hela dagen. Det var väldigt trevligt, fast Miller hade ett litet eftermiddagsbryt :) Vi pratade och Cisse och Björn var iväg och tittade på och KÖPTE bil!! Sen när de kom hem med den glada nyheten firade vi med pizza från Happy Time!

Idag har vi varit på torget. Miller fick en ny pyjamas av farmor, för den gamla börjar bli lite liten. Sen har vi varit en liten sväng i Taberg på Bergets dag. Vi åt korv och våfflor!

Nu ska vi snart till Ia och johan på kräftskiva.


Första bilden på hela familjen


6 veckor

Har gått sen lille Miller kom till oss.
Idag har vi varit på BVC för den regelbunda vägningen och mätningen. Han var svår att mäta idag så stickan visade på 58cm, samma som sist. Men han hade gått upp en del så nu väger han 5140g. Det märks att han tar sig!
Och så fick vi D droppar med oss hem. Så nu blir det D droppar och sempers droppar för magen en gång om dagen. 

Man blir trött av att vara på BVC..:

RSS 2.0