instängda

Igår kväll körde vi till Falsterbo för att träffa jönköpingsgänget. Sanna, johan och Zeed ligger på campingen så vi ställde oss vid deras husvagn, ovetandes om vad det skulle innebära..
Vi satt där en stund sen gick vi bort till Danne och mia och träffa de andra. Mycket trevligt och en varm skön kväll, förutom alla mygg. Sen skulle vi köra hem vid tolvtiden. Gick tillbaka till campingområdet och upptäckte att de hade stängt grindarna, plus att de hade satt upp kravallstaket i och med nattklubben i stora tältet.. Så det verkade omöjligt att komma ut. Och gubben som äger campingen tänkte INTE släppa ut oss. -Stängt mellan 23:00-06:00. Så var det med det. Så det var bara att gå ner till poliserna och be om hjälp. Med tanke på att mitt tillstånd vill man inte vara fast på en camping till kl 6 på morgonen utan någonstans att sova.. Så vi fick skylla på magen och till slut blev vi utsläppta. Så vi var väl hemma vid klockan halv två i natt. Men det kvittar så länge man kommer hem! Lite typiskt oss att det händer en sån grej dock.

Idag har vi tagit semester från huset med tanke på att det redan är ca 30 grader ute. Så vi kör till Falsterbo idag också, för lite bad, vänner, kanske lite shopping och Grand Prix. Najs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0